Na maanden van hard werken was het dan eindelijk toch zover. Met trots werden op 9 maart de laatste twee vernieuwde verloskamers (4 en 5) officieel in gebruik genomen in het LangeLand Ziekenhuis.

De eerste drie waren al opgeknapt met hulp van de stichting Vrienden van ’t LangeLand ziekenhuis en zo ook het opknappen van de laatste twee is ondersteund door de vrienden en is gesponsord door Claasen Coatings. Dit bedrijf heeft zijn oorsprong in Zoetermeer en is nu gevestigd in Den Haag. Alle complimenten aan de medewerkers van Claasen Coatings die fantastisch vakwerk hebben geleverd.

De oplevering werd verricht door de directeur van het ziekenhuis, de heer Eric Booden. Namens de Stichting waren de voorzitter Hilbrand Nawijn en de secretaris Bert Broekman aanwezig.

Ook dit project kunnen we weer scharen onder de noemer “een project voor het verbeteren van het welzijn van onze patiënten, groot én klein”.

opening-verloskamers-4-en-5-door-directeur foto-nieuw-aangeklede-verloskamer-lintje-2017 opening-verloskamers-4-en-5-onder-grote-belangstelling foto-nieuw-aangeklede-verloskamer-3-2017 foto-nieuw-aangeklede-verloskamer-2017 foto-nieuw-aangeklede-verloskamer-2-2017