Steun ’t LangeLand Ziekenhuis!

Word donateur

Donateurs

Vele donateurs dragen de stichting Vrienden van het LangeLand een warm hart toe. Ook u kunt donateur worden en het LangeLand Ziekenhuis helpen. Wij doen het allemaal voor de patiënten. En patiënten zijn wij soms zelf ook. Dat is onze familie, dat zijn onze vrienden of onze collega’s. Help mee om samen te zorgen voor elkaar!

Met uw steun realiseren we extra benodigdheden, vervanging van oude apparatuur, vernieuwingen van faciliteiten en interieur en nog veel meer mooie projecten. Voor minimaal €30,- per jaar steunt u het werk van De Vrienden al. Maar we doen graag iets terug.

Als donateur ontvangt u dan ook:

  • 20 % korting op alle horecaproducten in de Brasserie van het LangeLand Ziekenhuis
  • 10% korting op alle winkelproducten in de ziekenhuiswinkel (behalve lectuur)

Mocht u in het LangeLand Ziekenhuis worden opgenomen, dan krijgt u een bloemetje op uw nachtkastje en elke dag een krant naar keuze. Vooral de steun van individuele inwoners van Zoetermeer maakt de Vrienden van ‘t Lange Land tot een onmisbare groep donateurs. Zo kunnen we met elkaar een bijdrage leveren om voorzieningen te realiseren die niet uit het normale ziekenhuisbudget kunnen worden betaald.

Een leuk gebaar…

Dorien Luijten raakte geïnspireerd door alle kleurrijke stoepkrijttekeningen die de stad Zoetermeer opvrolijken. Dit heeft geleid tot de actie ‘Kleuren voor het LangeLand’. Via social media en websites kon men de kleurplaten downloaden. Kortom, letterlijk wat kleur aanbrengen in het LangeLand Ziekenhuis om patiënten en zorgpersoneel te laten weten dat er aan ze gedacht wordt.

Dorien kwam met haar dochtertje en zoontje de tientallen kleurplaten overhandigen.  Na weken van spammen op Facebook, Instagram en Privé is de actie voorbij en ben ik samen met Sepp en Anna-Sofia naar het ziekenhuis gelopen om de kleurplaten in te leveren”, aldus Dorien op de foto met haar dochter. “Vandaag ben ik dankbaar voor alle kindjes die mooi gekleurd hebben zodat we een glimlach kunnen toveren op de gezichten van alle helden in het Het LangeLand Ziekenhuis en dan bedoel ik zowel patienten als verzorgend personeel”.

We gaan kijken waar de kleurplaten een mooi plaatsje kunnen geven. Dorien, bedankt voor dit bijzonder leuke initiatief.

Meld u aan als donateur waarna u snel een bevestiging krijgt.

Aanmelden als donateur