Rolien van Groeningen, Hilbrand Nawijn, Camiel Klink en Bart Bakker brachten namens het bestuur van de Vrienden van het LangeLand en het Zoetermeerse ziekenhuis een werkbezoek aan Cemex Trescon in Bleiswijk. 

Cemex Trescon is een internationale totaalleverancier van hygiëneproducten, persoonlijke beschermingsmiddelen, medische en facilitaire disposables. Directeur Alex de Graaf en Commercieel manager Benno Ceelen gaven dan ook een presentatie van de historie van het bedrijf, de laatste tendensen in de markt en hun visie op de zorg.

“Het was een bijzonder interessant werkbezoek”, aldus Bart Bakker. “Op deze wijze kregen we een goed beeld van alle mogelijkheden op dit gebied in de (zorg)markt. Er is ook hier veel gaande. Opvallend zijn de enorme opslag en-voorraadmogelijkheden en het grote assortiment van het bedrijf. 

Wij zien dan ook kansen voor een goede samenwerking. Vooral hun adviezen en het snel kunnen schakelen vormen hierin belangrijke elementen”.

Op de foto Trescon: van links naar rechts: Camiel Klink, Benno Ceelen, Hilbrand Nawijn, Alex de Graaf, Rolien van Groeningen en Bart Bakker.