ondernemers

Steun 't LangeLand Ziekenhuis!

Ondernemers

Dankzij Rolien van Groeningen, (Domestic Outsourcing), Ramazan Kilinc (Kilinclar Automaterialen BV), Benno Ceelen, (Cemex Treson) en Pieter van der Kwaak (Lansigt Accountants en Belastingadviseurs) werden tijdens de eerste Corona-periode voor het Langeland 15 nieuwe stethoscopen van het merk Littmann aangeschaft. De volledig gesponsorde stethoscopen werden aan de neuroloog Judith Rath, longarts Sarah van Oord en Interventieradioloog Camiel Klink overhandigd.

Een aansprekend voorbeeld van snel schakeling tussen ons stichting en het bedrijfsleven. Dankzij de contacten met een aantal ondernemers werden er tijdens de eerste Corona-periode snel voor gesponsorde stethoscopen gezorgd, die aan de afdelingen radiologie en longgeneeskunde werden overhandigd. Mede  konden patiënten snel worden geholpen.

Ondernemers en vertegenwoordigers van maatschappelijke organisaties en (lokale) overheden steunen onze stichting. We zijn dan ook dolblij met iedere gift en donatie. We hopen dat ook u ook ons wil steunen. Zeker in de tijden dat er een enorm beroep op de zorg wordt gedaan. Op onze Facebook-pagina ‘Stichting van het LangeLand’, de gelijknamige Linked-In pagina en deze website houden we u regelmatig op de hoogte van alle giften en donaties waarvan we ook regelmatig persberichten maken. We hebben uw steun dan ook hard nodig…..(!)

Mocht uw bedrijf  of organisatie een donatie of gift willen doen, neem dan contact op. U kunt mailen naar info@vriendenland.nl en of contact opnemen met de bestuursleden Hilbrand Nawijn, Bart Bakker en Rolien van Groeningen die specifiek met de fondsenwerving zijn belast.

U kunt hen bereiken via b.bakker@vriendenlangeland.nl. Bellen kan ook via 06 506 171 22. Zij nemen daarna snel contact met u op.

Laatste Nieuws en Projecten

Lekkernij dankzij Gran Food BV

Dankzij Onno Brokke, General manager van Gran Food BV, werd aan alle zorgmedewerkers van het LangeLand een lekkernij voor de kerst aangeboden. De zakjes met Cantuccini koekjes vlogen over de…

Lees verder

Persoonlijke kerstgroet

In het kader van het project ‘Kerstelf’ kwamen Anjaley Ramtahalsing en Tim Admiraal een aantal zelf geschreven kerstkaarten voor het zorgpersoneel en de patiënten brengen. De aardige geste werd door…

Lees verder

Hart onder de riem

Kyra, Rosanne en Kimberley (9 en 10 jaar oud) uit Zoetermeer hebben ansichtkaarten voor de Covid-afdeling gemaakt, die door de verpleegkundigen in ontvangst zijn genomen en vervolgens later aan de…

Lees verder