ondernemers

Steun 't LangeLand Ziekenhuis!

Ondernemers

Dankzij Rolien van Groeningen, (Domestic Outsourcing), Ramazan Kilinc (Kilinclar Automaterialen BV), Benno Ceelen, (Cemex Treson) en Pieter van der Kwaak (Lansigt Accountants en Belastingadviseurs) werden tijdens de eerste Corona-periode voor het Langeland 15 nieuwe stethoscopen van het merk Littmann aangeschaft. De volledig gesponsorde stethoscopen werden aan de neuroloog Judith Rath, longarts Sarah van Oord en Interventieradioloog Camiel Klink overhandigd.

Een aansprekend voorbeeld van snel schakeling tussen ons stichting en het bedrijfsleven. Dankzij de contacten met een aantal ondernemers werden er tijdens de eerste Corona-periode snel voor gesponsorde stethoscopen gezorgd, die aan de afdelingen radiologie en longgeneeskunde werden overhandigd. Mede  konden patiënten snel worden geholpen.

Ondernemers en vertegenwoordigers van maatschappelijke organisaties en (lokale) overheden steunen onze stichting. We zijn dan ook dolblij met iedere gift en donatie. We hopen dat ook u ook ons wil steunen. Zeker in de tijden dat er een enorm beroep op de zorg wordt gedaan. Op onze Facebook-pagina ‘Stichting van het LangeLand’, de gelijknamige Linked-In pagina en deze website houden we u regelmatig op de hoogte van alle giften en donaties waarvan we ook regelmatig persberichten maken. We hebben uw steun dan ook hard nodig…..(!)

Mocht uw bedrijf  of organisatie een donatie of gift willen doen, neem dan contact op. U kunt mailen naar info@vriendenland.nl en of contact opnemen met de bestuursleden Hilbrand Nawijn, Bart Bakker en Rolien van Groeningen die specifiek met de fondsenwerving zijn belast.

U kunt hen bereiken via b.bakker@vriendenlangeland.nl. Bellen kan ook via 06 506 171 22. Zij nemen daarna snel contact met u op.

Laatste Nieuws en Projecten

Schenking Baker Tilly

Mooi als vrijwilligers van het LangeLand ziekenhuis worden gewaardeerd. Ron Jansen, Director at Baker Tilly Interim Financials, heeft namens zijn bedrijf de kosten voor zijn rekening genomen voor het geschenk…

Lees verder

Honderd beertjes

In navolging op het project ‘Kerstelf, waarbij jongeren zelf geschreven kerskaarten voor het zorgpersoneel en de patiënten kwamen brengen, waren Anjaley Ramtahalsing Noortje Sprengers even in het LangeLand te gast.…

Lees verder

Tientallen gratis fruitboxen

Dankzij ondernemers die een abonnement hebben op ‘Fruit op je Werk’ maar hun kantoren en panden hebben gesloten, is er een fraaie donatie voor het zorgpersoneel van het LangeLand gedaan.…

Lees verder