Ondernemers2021-10-14T11:24:54+02:00
ondernemers

Steun ’t LangeLand Ziekenhuis!

Word donateur

Ondernemers

Dankzij Rolien van Groeningen, (Domestic Outsourcing), Ramazan Kilinc (Kilinclar Automaterialen BV), Benno Ceelen, (Cemex Treson) en Pieter van der Kwaak (Lansigt Accountants en Belastingadviseurs) werden tijdens de eerste Corona-periode voor het Langeland 15 nieuwe stethoscopen van het merk Littmann aangeschaft. De volledig gesponsorde stethoscopen werden aan de neuroloog Judith Rath, longarts Sarah van Oord en Interventieradioloog Camiel Klink overhandigd.

Een aansprekend voorbeeld van snel schakeling tussen ons stichting en het bedrijfsleven. Dankzij de contacten met een aantal ondernemers werden er tijdens de eerste Corona-periode snel voor gesponsorde stethoscopen gezorgd, die aan de afdelingen radiologie en longgeneeskunde werden overhandigd. Mede  konden patiënten snel worden geholpen.

Ondernemers en vertegenwoordigers van maatschappelijke organisaties en (lokale) overheden steunen onze stichting. We zijn dan ook dolblij met iedere gift en donatie. We hopen dat ook u ook ons wil steunen. Zeker in de tijden dat er een enorm beroep op de zorg wordt gedaan. Op onze Facebook-pagina ‘Stichting van het LangeLand’, de gelijknamige Linked-In pagina en deze website houden we u regelmatig op de hoogte van alle giften en donaties waarvan we ook regelmatig persberichten maken. We hebben uw steun dan ook hard nodig…..(!)

Mocht uw bedrijf  of organisatie een donatie of gift willen doen, neem dan contact op. U kunt mailen naar info@vriendenland.nl.

Laatste Nieuws en Projecten

Bekijk alle berichten
Ga naar de bovenkant