Dankzij de medewerking van PLUS Verheul Supermarkt uit Benthuizen heeft het zorgpersoneel van het LangeLand Ziekenhuis de mogelijkheid om dagelijks online de boodschappen te doen en die binnen 24 uur vervolgens in een speciale Supermarkt Pop up Store in het ziekenhuis af te halen.

“We zijn hier bijzonder verheugd over”, zegt Erik Booden, directeur van het LangeLand Ziekenhuis bij de kickoff van de pop up store. “Hierdoor wordt een extra faciliteit voor onze medewerkers aangeboden, die hectische tijden doormaken. Zij kunnen nu online hun boodschappen doen en die voordat ze na hun dienst naar huis gaan in het ziekenhuis afhalen. Grote dank aan de initiatiefnemers, PLUS Verheul Supermarkt uit Benthuizen en aan onze (logistieke) medewerkers die deze service mogelijk maken”.

De primeur voor Zoetermeer en omliggende gemeenten is mede tot stand gekomen dankzij Adriaan Verheul, eigenaar van PLUS Verheul Supermarkt uit Benhuizen.

“Ik steek graag het zorgpersoneel van het LangeLand Ziekenhuis op deze wijze een hart onder de riem”, aldus Adriaan Verheul. “Zij leveren in deze extra drukke periode een geweldige prestatie. Ondanks dat we het razend druk hebben met onze online service, maken we hier in organisatorisch opzicht ruimte voor vrij”.