Het Zoetermeerse Charity Gala Dinner dat bij Hofstede Meerzigt plaatsvond, heeft 55.500 euro opgeleverd. In het de afgelopen jaren was onze stichting diverse keren één van de goede doelen bij het gala diner.

Een korte terugblik. 

Ruud Steggerda (directeur Floravontuur Promotie Zoetermeer) en Bert de Boer (Activin Wine Group) reikten de cheque samen met burgemeester Charlie Aptroot uit aan Peter Hop, directeur van Tuingezel, en aan Hilbrand Nawijn, voorzitter van de Vrienden van ‘t Lange Land Ziekenhuis.

Er schoven ruim honderd gasten aan in Hofstede Meerzigt, waaronder veel Zoetermeerse en regionale ondernemers, vertegenwoordigers van maatschappelijk betrokken bedrijven en organisaties én het nieuwe college. Vier chef-koks van verschillende restaurants bedachten elk een zomers gerecht voor het viergangendiner.

Harry Visbeen (ROC Mondriaan), Shahab Ajallouian (Restaurant Bo&Ro), Alain Adriaanse (Hofstede Meerzigt) en Jeroen van der Geest (De Heeren van Soetermeer) ontfermden zich over de bereiding van de culinaire hoogstandjes, die door leerlingen van ROC Mondriaan werden uitgeserveerd.

Veilingmeester en tv-persoonlijkheid Bert van Leeuwen uit Zoetermeer spoorde de gasten aan tot hoge biedingen op items die waren aangeboden door het bedrijfsleven uit de regio. Een deel van de opbrengst komt ten goede aan het opknappen van de ontvangstruimten op de vierde etage van het ziekenhuis en de verpleegkamers op de afdeling Acute Zorg.

Het bestuur dankt alle donateurs, de organisatie van het Charity Gala Dinner (Floravontuur) van harte voor deze fantastische gift